Drej din favorit Bloom i en blomst maleri

De fleste af os har en yndlings blomst. Vi plante dem i vores haver, vi køber dem på blomsterhandleren, vi får dem som buketter til at fejre en fødselsdag, jubilæum eller ønske os god bedring. Desværre, de fleste blomstrer har en kort levetid. Jeg elsker blomster og som kunstner, har jeg lært at bevare noget af deres essens i en blomst maleri for evigt. Hvis du har nogensinde ønsket at du kunne gøre dette med en favorit bloom, så Læs videre.

Blomst maleri har en vidunderlig historie. Botanisk kunst er blevet brugt til at dokumentere utallige arter af blomster og planter. Der er noget meget tilfredsstillende og magiske om maleri en blomst og bevare bare, hvad det var ligesom for evigt. Selvfølgelig, blomst fotografier kan gøre det samme, men når du maler du har tilføjet fornøjelsen af omhyggeligt at undersøge kurver og farverne fra hver petal, støvdrager, stængel og blade. Du er nødt til at observere den måde, hvorpå lyset fangster blomsten og bruge disse oplysninger til at give det en 3D tilstedeværelse på dit papir. Af maleriet blomster får du at vide dem nært.

Jeg vil råde alle, der ønsker at begynde at male til at begynde med deres foretrukne blomst, ligegyldigt hvor komplekst kan det synes. Ved at vælge din favorit, vil du være motiveret til at forsøge at gøre det godt igen. Dine følelser har en bedre chance for at blive overført til din blomst maleri også. Når en blomst maleri gør du gisper, skyldes det, at det i første omgang gjorde det samme for kunstneren og de har fundet en måde at dele det med dig. Det gør ikke noget hvis dine forsøg er ikke perfekt. Hver gang du forsøger bliver du mere fortrolig med det form. Det vil virke lettere at male og vil du se mere om nuancer af farve og den måde lys kan påvirke det.

Der er selvfølgelig nogle nyttige teknikker, som kan hjælpe dig med at lære blomst maleri. Mange fremragende kunstbøger er blevet skrevet om dette emne og din boghandel vil helt sikkert have flere. Men vær på vagt over for blot at kopiere en anden kunstnere teknikker. Du kan blive overrasket over at opdage, at du er mindre tilfredse med resultaterne, end du er med blot at observere dine foretrukne blomst og perfektionere din vision af det med hvert forsøg.

Prøv tegning med forskellige materialer, have det sjovt og holde alle dine forsøg. Du vil blive opfordret til at se hvordan din vision og dygtighed forbedrer blot ved at praktisere. Jeg bruger pasteller, både de bløde pulverformige, og sorten lækkert fedtet. Jeg elsker dem på grund af deres smukke udvalg af farver, fra meget bleg til levende nuancer. Jeg kan udvide dette endnu længere ved at lægge tynde slør af farve, så nedenunder dem at synge igennem. Eller måske du kunne prøve akvarel? Det har længe været en favorit i blomst malere og botaniske kunstnere og med god grund. Den måde du kan tillade en saftig farve til tilfældigt bløder i en anden, ligesom den gør i naturen, er meget lækre!

Som du kan fortælle, jeg er fanatisk om blomst maleri, men jeg håber jeg har formået at vække lidt nysgerrighed i dig. Har en go! Hvad har du at miste?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top