Din Guide til badeværelse planlægning og Design

Dette badeværelse Planlægningsvejledning sigter mod at give dig med badeværelse design idéer nyttig i planlægningen af et badekar plads, dressing område eller garderobe. Du kan planlægge en opfriskning af dine gamle badeværelse eller gøre det fra bunden, disse er nogle grundlæggende punkter, du kan tænke på. Lad os starte med de grundlæggende spørgsmål,

i) Hvad er området i badeværelset?

II) der vil bruge det? Børn, Gæster, dig, to personer eller hele familien?

III) Hvad er de inventar, du gerne vil installere?

(Bruseniche, jets, karbad, forfængelighed osv)

IV) hvilke dele af badeværelset du planlægger at forny?

v) er belysningen passende?

Vi) hvad badeværelse møbler du ønsker at købe?

VII) kræver det VVS-arbejde?

Starte med første ting først. Måle op området badeværelse og gøre en grovskitse over med de inventar, du har, du ønsker at ændre, og selv lave, hvis det er et nyt badeværelse. Dette vil hjælpe dig med at vurdere det nøjagtige område du har omkring at spille med. Næste ting skal falde på plads med et realistisk budget. Selv hvis du overvejer at redoing VVS-job, vurdere omkostningerne, for det kan være dyrt. Med budgetter og inventar du ønsker i hånden, ville det være let at dvæle ved ideer og nye fittings. Det kunne være en forfængelighed, brusevæg eller et nyt badekar; Kontroller, at du tænker på pladsen. Det er vigtigt at flytte også, og du ønsker ikke at de-clutter din badeværelse.

Modulære badeværelser udført i lille rum er på mode. Der er flere mennesker søger mindre badeværelse udstyret med moderne bekvemmeligheder. Med omhyggelig og kreative tænkning, bør du kunne passe ind i de ting du ønsker, siger en brusekabine, f.eks.

Du får hjørne brusekabiner, der sparer plads og hvis der er plads tvang, du altid kan bruge en separat overhead brusekabine og bruge gardiner til at holde væk vandsprøjt.

Bøtter kommer i forskellige former for og gemme dit badeværelse dyrebare plads. Få en dybere badekar, der sparer plads omkring mund-end eller bade hvor du sidder lige, lagring af længden. For større badeværelser, når du har god plads på hånden, kan du spille med plads med færre begrænsninger. Anslå pladsen, gadgets og inventar du planlægger at tilføje. Saunaer, brusekabiner og bøtter er alt muligt, bare arbejde på det på en måde, der hjælper pladsen ser åben. Bare lad din kreativitet tale i din planlægning og design!

Badeværelse fittings

For at undgå enhver makabre websteder i badeværelset, skal du være opmærksom på badeværelsesudstyr. Detaljeret arbejde og fittings som vandhaner og dræn kan noget med at udforme din ønskede plads,

• Vandhaner

Moderne badeværelse vandhane kan lyde som den enkleste ting at vælge, men være opmærksom på detaljer som montering (væg/vask) og materiale. Hvis du allerede har en hane, måske du planlægger at ændre monteringen, kræver som kan koste meget mere som det kan også VVS arbejde.

• Toiletsæder

Toiletsæder kommer i forskellige former og størrelser. Afhængig af den tilgængelige plads, kan du runde op fra et udvalg af aflange, afrundede eller hjørne pladser. Den aflange sæde er fantastisk til komfort, men være opmærksomme på detaljer og dimensioner. Du ønsker ikke hænderne rører jorden når de sidder. Også for mindre badeværelser, kan du få en af disse hjørne sæder, der sparer plads.

• Dræn & vandhaner

Dræn komme i diverse former, farver og størrelser også. Sorten designer indeholder væg-monteret, counter dræn i stål, glas, keramik og en kombination af tilbehør og farver til at matche. Vandhaner er funktionelle ting og du gerne vil overveje vand flow og temperatur kontrolsystemet, før du køber. Der er designer vandhaner du får det er perfekt

kombination af stil og funktion.

• Moderne badeværelse møbler

Det være sig et badeværelse eller garderobe, moderne badeværelse forfængelighed fortjener stor scorer på nytte og funktion. Arbejde på opbevaringsrum og synke form og størrelse meget krydsfiner nøje. Du få dræn i alle former og størrelser til både store og små badeværelser og i materialer fra fancy træ til stål og glas, så finde noget, der går med dit badeværelse tema.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top