dårlig kredit bil lån – Tips om at finde en god långiver

Meget som dårlig kredit boliglånet marked er dårlig kredit bil lån markedet et overfyldt og konkurrencepræget arena. Hvis du finder dig selv i situation har brug for en dårlig kredit bil lån brug forsigtighed, når du vælger din långiver. Mens de fleste långivere beskæftiger sig i dårlig kredit bil lån sektor er ærlig, er der dem, der nederdel loven med aggressiv lån praksis. Viden er det bedste forsvar mod disse uærlige lån agenter. Vide mere om din egen kredit end långivere. Arm dig selv med en nylig kredit rapport og FICO score. Hvis en långiver siger har han forskellige oplysninger om din kredit end du gør, bede ham om hans kilder. Hvis det overhovedet er muligt beskæftige sig med en finansiel institution, hvor du allerede har en bankforbindelse. Mange banker og kreditforeninger vil hjælpe dig med at ansøge om “second chance” programmer. De ved, at når de skal hjælpe deres kunder på kort og køre de vil bevare business af disse kunder i det lange løb.

Være forsigtig med hvem du anvender med – Vær meget forsigtig, når reagerer på alle henvendelser fra dårlig kredit långivere uanset hvordan disse henvendelser er modtaget. Giv ikke følsomme personlige oplysninger til en långiver, indtil du har kontrolleret selskabet med Better Business Bureau. Den bedste fremgangsmåde er at tage kontakt med en långiver dig selv fra en liste, du har samlet gennem Better Business Bureau og personlige referencer. Ikke være flov over, at du er nødt til at forhøre sig om en dårlig kredit bil lån. Mange långivere gøre flere penge ud af deres dårlig kredit kunder end af kunderne mere kredit værdig.

Find ud af de nuværende rentesatser – renter priser svinger fra dag til dag, så tjek dem ofte. Afhængigt af tilstanden af din kredit kan du forvente at betale fra så lidt som 2% over den gennemsnitlige rente til 17% over den gennemsnitlige rentesats. Satser over dette er i mange tilfælde ulovlige. Se ud for långivere, der opkræver de juridiske priser men tack på et udvalg af finansieringsudgifter og forudbetaling sanktioner.

Forskning prisen på din bil – når du har indsnævret din bil valg, forskning værdien af de forskellige modeller. Prisen på en bil, der skal finansieres med en dårlig kreditlån kan være bør lidt højere end den samme bil til en god kreditlån, men forskellen kun være et par hundrede dollars ikke et par tusind dollars. Du kan blive fanget i lånet, hvis dealeren oppustet pris til det punkt, hvor bilen er finansieret for mere end det er værd. Lige som du vil shoppe for din bil, shop for din långiver og lad alle vide, at du taler med mere end ét selskab. Hvis du tror, at en långiver kan gøre bedre, oplyse din sag og bede om forskellige vilkår.

Enhver velrenommerede långiver vil sætte sine forslag skriftligt med alle de tomme felter udfyldt. Yderligere, du bør altid være tilladt rigelig tid til at læse alle lån dokumenterne. Gå væk fra enhver långiver, der skubber dig til at signere noget, du ikke har haft tid til at læse. Der er kompromiser, du bliver nødt til at gøre, fordi du skal opnå en dårlig kredit auto lån. Disse kompromiser omfatter ikke bliver udnyttet af en aggressiv långiver. En dårlig kredit auto lån bør være et springbræt til at genskabe din kredit ikke en fælde, som kan resultere i yderligere kredit vanskeligheder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll to top